Η Καλαμάτα πανηγυρίζει την άνοδό της στη Super League 2: Γιορτή μέχρι τα ξημερώματα για τη Μαύρη Θύελλα

Η Καλαμάτα πανηγυρίζει την άνοδό της στη Super League 2: Γιορτή μέχρι τα ξημερώματα για τη Μαύρη Θύελλα

Η Καλαμάτα βράζει από χαρά μετά την άνοδο της ομάδας στη Super League. Μετά από 26 χρόνια μακριά από την κορυφή, η Μαύρη Θύελλα γύρισε σπίτι και ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να το γιορτάσει. Η πόλη ξενύχτησε ολόκληρη, με φωνές και φώτα να γεμίζουν τη νύχτα μέχρι το πρωί.

Ο κόσμος πλημμύρισε το κέντρο

Κοντά στις δέκα το βράδυ, η αποστολή γύρισε από την Αθήνα και το κέντρο γέμισε κόσμο από το πουθενά. Στην Πλατεία 23ης Μαρτίου μαζεύτηκαν πάνω από πέντε χιλιάδες φίλαθλοι, φωνάζοντας και χορεύοντας σαν να ‘ναι γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θύμιζε παλιές καλές μέρες, με όλους μαζί να ζουν το όνειρο.

Βεγγαλικά και καπνογόνα άναψαν τον ουρανό, ενώ σημαίες και κασκόλ κουνιόντουσαν παντού. Κόρνες από αυτοκίνητα και ασταμάτητα συνθήματα έκαναν τη νύχτα μέρα. Ολοι ένιωθαν την Καλαμάτα να ξυπνάει ξανά.

Το πούλμαν και η αποθέωση

Όταν φάνηκε το πούλμαν της ομάδας, ο κόσμος το σταμάτησε αμέσως. Φώναζαν «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και τραγουδούσαν τον ύμνο χωρίς σταματημό. Ήταν σαν να βγήκε από την ιστορία του συλλόγου μια τέτοια στιγμή.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης βγήκε πρώτος, με τον κόσμο να τον σπρώχνει από συγκίνηση. Ο Μορέιρα, που σκόραρε τα κρίσιμα γκολ, μαζί με τους Μάντζη, Γκέλιο και Μιράντα, βρέθηκαν αγκαλιά με τους φιλάθλους. Κανείς δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η τρέλα.

Τα πανηγύρια κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα, με το σύνθημα «Η Μαύρη Θύελλα στην Α’ Εθνική – κανένας απόψε δεν θα κοιμηθεί» να ακούγεται παντού. Πράγματι, η πόλη δεν έκλεισε μάτι. Αυτή η νύχτα έμεινε χαραγμένη σε όλους.

@sporfm946 Υπέροχες στιγμές στην Καλαμάτα #sporfm ? original sound – sporfm946
@sporfm946 Τρέλα από τους Καλαματιανούς για την άνοδο στη Super League #sporfm ? original sound – sporfm946

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ