Η Ίντερ παρέμεινε αήττητη κόντρα στην Κόμο και ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Μεάτσα»

Η Ίντερ παρέμεινε αήττητη κόντρα στην Κόμο και ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Μεάτσα»

Η Κόμο κράτησε την Ίντερ στο μηδέν και η πρόκριση στο Coppa Italia μένει ανοιχτή για όλους. Χωρίς γκολ, χωρίς ενθουσιασμό, το παιχνίδι κύλησε βαρετά με ελάχιστες στιγμές. Τώρα, ο μεταξύ τους ημιτελικός αποφασίζεται στο Μιλάνο στις 22 Απριλίου, στο Τζουζέπε Μεάτσα.

Κατοχή χωρίς αποτέλεσμα

Οι παίκτες της Κόμο κράτησαν την μπάλα περισσότερο, με 61% κατοχή απέναντι στο 39% της Ίντερ. Έβγαλαν και τέσσερις τελικές, έναντι μιας των φιλοξενούμενων, αλλά τίποτα σπουδαίο δεν βγήκε. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε άσκοπα, χωρίς κανένα τέρμα στις δύο πλευρές.

Ο προπονητής της Κόμο, Κίβου, είδε την ομάδα να μην παίζει καλά και άλλαξε τρία πρόσωπα στο 58ο λεπτό για να στρώσει τα πράγματα. Το ματς ισορρόπησε κάπως μετά από εκεί. Η καλύτερη ευκαιρία πάλι ανήκε στην Κόμο, όταν ο Βάγε βρέθηκε μόνος του και την έχασε άδοξα.

Τελευταίες ελπίδες και στασιμότητα

Στα τελευταία λεπτά, ο Φάμπρεγας έριξε στο γήπεδο τον Δουβίκα, ελπίζοντας σε ανατροπή. Δεν βγήκε τίποτα, το σκορ έμεινε όπως ήταν. Η αναμέτρηση για την πρόκριση μεταφέρεται έτσι στο Μιλάνο, σε περίπου ενάμιση μήνα από τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ