Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μένει στην Γιουβέντους και για την επόμενη σεζόν. Οι Ιταλοί λένε ότι η ομάδα τα βρήκε μαζί του για να παραταθεί νωρίς το συμβόλαιό του. Ήρθε πίσω τον Οκτώβριο και τώρα δίνουν χέρια για ένα χρόνο παραπάνω, με δυνατότητα για άλλον έναν.
Συμφωνία με προοπτική μέχρι το 2027
Είχε έρθει για να τελειώσει τη σεζόν, αλλά τα πήγε καλά. Σε 29 αγώνες μέτρησε 16 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γηραιά Κυρία βλέπει μέλλον μαζί του και προχωράει στην ανανέωση.
Απολογισμός και νέος ορίζοντας
Κάποια ιταλικά sites μιλάνε για κοντινή συμφωνία μέχρι το 2027, με οψιόν για έξτρα χρόνο. Ο 67χρονος προπονητής έδειξε χαρακτήρα από την πρώτη στιγμή. Η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα, και αυτός δίνει ελπίδες για καλύτερα.
#Juve–#Spalletti, intesa vicina per il rinnovo fino al 2027 (+1) // Juve and Spalletti are close to agreeing a contract extension until 2027 (+1) ?????? @ilbianconerocom pic.twitter.com/RAnATDxA3s
— Romeo Agresti (@romeoagresti) March 17, 2026