Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για μεγάλα βήματα το καλοκαίρι. Θέλει να χτίσει ακόμα πιο δυνατή ομάδα και να μείνει στην κορυφή της Ευρωλίγκας. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κοιτάζει παίκτες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.
Παίκτες από NBA που ψάχνουν χρόνο
Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλι παίζει στους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά ο προπονητής του δεν τον βάζει συχνά. Μένει στον πάγκο και παίρνει λίγα λεπτά φέτος. Ίσως αυτό τον κάνει να σκεφτεί αλλαγή.
Όσο για τον Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ, υπέγραψε δοκιμαστικό με τους Πέισερς για δέκα μέρες. Τώρα παίζει στη G-League με την ομάδα των Ντάλας Μάβερικς. Η Φενέρμπαχτσε τους έχει στο μάτι της για τη νέα σεζόν.
Ενδιαφέρον χωρίς βιασύνη
Ένας Τούρκος δημοσιογράφος λέει ότι η ομάδα ενδιαφέρεται σοβαρά. Δεν έχουν κάνει ακόμα κίνηση, απλά παρακολουθούν. Η Ευρωλίγκα χρειάζεται τέτοιους παίκτες για να ανέβει επίπεδο.
?? OZEL | Fenerbahce Beko, yeni sezon icin Jeremiah Robinson-Earl ve Guerschon Yabusele’yi listesine ald?.
?? Su an bir girisim yok sadece ilgi boyutunda. pic.twitter.com/agMsYTLCAR
— Dogukan Y?ld?r?m (@yldrmdoguu) January 15, 2026