Οι Legends 2004 έκαναν μια δήλωση που ζητάει να μην συνεχιστεί η συζήτηση σχετικά με τη μη χειραψία του Φίγκο με τον αρχηγό τους, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Στην ανακοίνωση αυτή, χαρακτηρίζουν ασήμαντο το συγκεκριμένο γεγονός και επισημαίνουν ότι πήρε διαστάσεις υπερβολικές.
Οι διεθνείς μας ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο για το φιλικό με την UEFA ALL STARS.
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την UEFA και τους UEFA ALL STARS για τη μεγάλη τιμή που μας έδωσαν συμμετέχοντας στον εορτασμό των 20 χρόνων από το EURO 2004.
Ήταν υπερήφανοι που γιόρτασαν την επέτειο της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου παρέα με κορυφαίους αθλητές και την ελληνική κοινότητα στη Γερμανία.
Θα θέλαμε να τελειώσει εδώ η συζήτηση για αυτό το ασήμαντο περιστατικό, που πήρε διαστάσεις μεγαλύτερες από ό,τι θα έπρεπε, χωρίς καμία δική μας ευθύνη.