Η Χόφενχαϊμ νίκησε με δέκα παίκτες τη Βέρντερ – Δραματική ισοπαλία στο τέλος για τη Ζάνκτ Πάουλι του Σάλιακα

Η Χόφενχαϊμ νίκησε με δέκα παίκτες τη Βέρντερ – Δραματική ισοπαλία στο τέλος για τη Ζάνκτ Πάουλι του Σάλιακα

Η Χόφενχαϊμ έδειξε χαρακτήρα και πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης με 2-0, παρόλο που έμεινε με δέκα παίκτες από νωρίς στο ματς της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής της Bundesliga. Ο Μπέργκερ είδε κόκκινη στο 51′, αλλά η ομάδα δεν λύγισε και σκόραρε γρήγορα δεύτερο γκολ. Από την άλλη, η Λειψία έφυγε ισόπαλη 1-1 από το γήπεδο της Ζανκτ Πάουλι, όπου ο Έλληνας Μανώλης Σάλιακας έπαιξε όλο το παιχνίδι βασικός.

Η Χόφενχαϊμ κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης

Στο 44′ ο Πρας άνοιξε το σκορ για τη Χόφενχαϊμ, χάρη στην ασίστ του Κράμαριτς. Λίγο μετά την αποβολή του Μπέργκερ, στο 54′ ο Πρόμελ έκανε το 2-0 και καθάρισε την υπόθεση. Η Βέρντερ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς.

Μόλις τρία λεπτά κράτησε η πίεση της Χόφενχαϊμ μετά την κόκκινη, και ήρθε το δεύτερο τέρμα. Οι παίκτες του προπονητή τους έτρεξαν σαν σίφουνες, κλείνοντας κάθε χώρο. Τελικά, το διπλό ήρθε δίκαια για την ομάδα από το Σίντλινγκεν.

Ισοπαλία στη Ζανκτ Πάουλι με Λειψία

Οι ταύροι της Λειψίας πήραν προβάδισμα στο 66′ με φανταστικό γκολ του Ντιομάντε. Ο 19χρονος από την Αφρική πλάσαρε άψογα από απόσταση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Ζανκτ Πάουλι, με τον Σάλιακα να δίνει μάχες στην άμυνα, δεν τα παράτησε.

Στο 90+3′ ήρθε το πέναλτι για τους γηπεδούχους, και ο Καρς το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-1. Η Λειψία έχασε δύο βαθμούς που χρειαζόταν πολύ. Τέτοια ματς δείχνουν πόσο σκληρή είναι η Bundesliga φέτος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής:
Βέρντερ Βρέμης – Χόφενχαϊμ 0-2
(44’ Πρας, 54’ Πρόμελ)
Ζανκτ Πάουλι – Λειψία 1-1
(90+3’ Καρς – 66’ Ντιομάντε)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ