Η Μπρέσια υπέστη ήττα από Ολυμπιακό και η Βίρτους ανέβηκε στην κορυφή της Serie A

Η Μπρέσια υπέστη ήττα από Ολυμπιακό και η Βίρτους ανέβηκε στην κορυφή της Serie A

Η Βίρτους Μπολόνια βρήκε γρήγορα τα πατήματά της μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πήραν μεγάλη νίκη στη Serie A, νικώντας τη Μπρέσια με 87-79 στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής. Αυτό το αποτέλεσμα τους έβαλε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Διπλό με γκολ από την άμυνα

Παρά το τελικό +8, η Βίρτους Μπολόνια έφτασε πιο εύκολα στη νίκη. Στην τελευταία περίοδο, οι παίκτες προηγήθηκαν με 17 πόντους και έλεγξαν πλήρως το ματς. Η Μπρέσια πάλεψε σκληρά, αλλά δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα έφτασε τις 15 επιτυχίες στη σεζόν. Τώρα, η Βίρτους Μπολόνια κάθεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Η Μπρέσια πέφτει δεύτερη, χάρη στους μεταξύ τους αγώνες.

Μόργκαν και οι άλλοι ξεχώρισαν

Ο Μόργκαν ήταν ο καλύτερος με 16 πόντους για τη Βίρτους Μπολόνια. Άλστον έβαλε 12, Έντουαρντς άλλους 12 και Νιάνγκ 11 πόντους με 7 ριμπάουντ. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα στην Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 37-44, 55-69, 79-87.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ