Η Μπράιτον κυριάρχησε επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που βρέθηκε σε δύσκολη θέση

Η Μπράιτον κυριάρχησε επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που βρέθηκε σε δύσκολη θέση

Σε ένα διάστημα 11 λεπτών κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, η Μπράιτον άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού και κατάφερε να κερδίσει. Η ομάδα φαινόταν απογοητευμένη και αβοήθητη απέναντι στην ανωτερότητα των «γλάρων», οι οποίοι κατάφεραν να διαχειριστούν την κατάσταση με εξαιρετικό τρόπο.

Στο 13ο λεπτό, ο Χόλγκεϊτ κατέστρεψε βαριά το πόδι του Μιτόμα. Αρχικά, ο διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα, αλλά μετά την παρέμβαση του VAR και το Onfield review, ο θύτης αντιμετώπισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα, αλλά η ανωτερότητα τους ανατράπηκε μετά την αριθμητική ανισορροπία που προέκυψε.

Στο 20ο λεπτό, ο Μπουονανότε άνοιξε το σκορ μετά από σύγχυση στην άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ στο 24ο λεπτό, ο Γουέλμπεκ αξιοποίησε μια απόκρουση του Φόντρινγχαμ μετά την προσπάθεια του Μιτόμα και αύξησε το σκορ σε 2-0.

Ήταν προφανές πως το παιχνίδι είχε χαθεί για τους παίκτες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς ακόμα και η πιο μικρή τους ελπίδα σβήστηκε όταν ένα γκολ που είχε σημειωθεί προς το τέλος του πρώτου μέρους ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια χαλαρή πορεία για τη Μπράιτον, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οι «γλάροι» αμύνονταν με μεγάλο αριθμό παικτών για να αποφύγουν περισσότερες ζημιές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το σκορ άνοιξε περαιτέρω και άλλα γκολ ακολούθησαν.

Ο Ρόμπινσον σημείωσε το τρίτο γκολ στο 75ο λεπτό μετά από σέντρα του Μιτόμα, ενώ στο 78ο λεπτό, ο Αντινγκρά αύξησε το σκορ σε 4-0. Το τελικό σκορ 5-0 διαμορφώθηκε στο 85ο λεπτό, ξανά από τον Αντινγκρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ