Ο Φισνίκ Ασλάνι κάνει θόρυβο στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις του στη Χόφενχαϊμ. Ο 23χρονος Κοσοβάρος επιθετικός βλέπει το όνομά του σε λίστες μεγάλων ομάδων και λέει ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μέσα στον Μάρτιο. Η Μπαρτσελόνα τον κοιτάζει από κοντά, ενώ ο ίδιος έχει πει ανοιχτά ότι λαχταράει να παίξει εκεί.
Συνέντευξη και όνειρα με Καμπ Νόου
Τον Οκτώβριο έδωσε συνέντευξη στη Sport Bild και τότε ξεκαθάρισε τα όνειρά του. «η ομάδα των ονείρων μου ήταν πάντα η Μπαρτσελόνα», είπε ο Ασλάνι και πρόσθεσε ότι θέλει να παίξει στο Champions League. Ξεκίνησε από την Έλβερσμπεργκ και τώρα παίζει σταθερά στη Bundesliga, όπου δείχνει ότι μπορεί να γίνει μεγάλος φορ.
Ανταγωνισμός από Αγγλία και Γερμανία
Στην Premier League μπήκαν στο παιχνίδι ομάδες όπως η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Άστον Βίλα. Βλέπουν τον Ασλάνι σαν ιδανικό επιθετικό για σήμερα και τον έχουν στη λίστα τους. Στη Γερμανία η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ κοιτάνε επίσης την περίπτωσή του, όπως κάνουν πάντα με νέα ταλέντα.
Η Χόφενχαϊμ έκανε ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2029 και είπε ξεκάθαρα «δεν πωλείται». Όμως υπάρχει ρήτρα 30 εκατομμυρίων ευρώ που μπορεί να τον απελευθερώσει. Με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε 25 ματς, η τιμή του ανεβαίνει γρήγορα και στη Γερμανία λένε ότι αυτή η ρήτρα είναι ευκαιρία.
Για τις αγγλικές ομάδες τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα. Στη Μπαρτσελόνα όμως χρειάζονται προσοχή στα οικονομικά, ειδικά τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι. Ο Ασλάνι πιέζει να κλείσει γρήγορα το θέμα, με την Premier League να τον ζητάει, τη Bundesliga να περιμένει και τη Μπαρτσελόνα να μην έχει κάνει ακόμα βήμα.