Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αντίπαλος του Ολυμπιακού, νίκησε 1-0 τη Σανκτ Πάουλι και προκρίθηκε στα ημιτελικά Κυπέλλου Γερμανίας

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αντίπαλος του Ολυμπιακού, νίκησε 1-0 τη Σανκτ Πάουλι και προκρίθηκε στα ημιτελικά Κυπέλλου Γερμανίας

Η Λεβερκούζεν πέρασε εύκολα στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας, νικώντας 3-0 τη Ζανκτ Πάουλι στο γήπεδό της. Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα playoffs του Champions League δεν έπαιξε στοιχειώδες ποδόσφαιρο, αλλά πήρε αυτό που ήθελε χωρίς πολλά-πολλά. Τα γκολ ήρθαν σε καλές στιγμές, κλειδώνοντας την πρόκριση από νωρίς.

Γκολ και φάσεις από το ματς

Στο 32′ ο Τεριέ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, αφού η άμυνα της Ζανκτ Πάουλι έκανε λάθος στην απομάκρυνση. Μετά, στο 63′, ο Σικ τελείωσε ωραία μια σέντρα από τον Γκαρθία και έκανε το 2-0. Το ματς έκλεισε με γκολ του Χόφμαν στο 90’+2′, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Οι υπόλοιποι αγώνες προημιτελικών

Παράλληλα, οι άλλοι προημιτελικοί περιμένουν την εξέλιξή τους. Η Χόλσταϊν Κίελ παίζει με τη Στουτγκάρδη στις 4 Φεβρουαρίου. Η Χέρτα Βερολίνου αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί τη Λειψία στις 11.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ