Ναι, η Λέστερ ηττήθηκε από την Κόβεντρι. Ναι, η διαφορά με τους αντιπάλους της ήταν ελάχιστη. Ναι, κανείς δεν περίμενε την πρώτη της ήττα για το 2024 να σημειωθεί σε αυτό το γήπεδο.
Absolutely Disgusting!! This banner was hung up at Coventry ahead of their game against Leicester today this isn’t what football is about! 😳🤢 pic.com/3BOgx3Ed76
— Football Hub (@FootbalIhub) January 13, 2024
Ωστόσο, στο τέλος, το τελικό σκορ 3-1 καμία σημασία δεν έχει. Αυτό που έκαναν μερικοί φίλοι των γηπεδούχων αναρτώντας ένα πανό πριν το ματς χαρακτηρίζεται ντροπιαστικό και αμέσως κινήθηκαν έρευνες για τον εντοπισμό τους και την επιβολή κυρώσεων.
Ποια ήταν η λεκτική εκδήλωση του πανό; Αναφερόταν στον θάνατο του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, πρώην ιδιοκτήτη της Λέστερ, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της Premier League, σε αεροπορικό δυστύχημα. Φυσικά, οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι έντονες, με τη Λέστερ να ζητά εξηγήσεις ευθέως!
Disgusting banner spotted in Coventry ahead of Leicester playing there today… 😨
Can’t get my head around why someone would have that made. 🤯😡 pic.com/EcBnyubTrV
— Football Away Days (@FBAwayDays) January 13, 2024