Η ΑΕΚ διαχειρίζεται προσεκτικά τον Βάργκα ενόψει αγώνα με Τσέλιε

Η ΑΕΚ διαχειρίζεται προσεκτικά τον Βάργκα ενόψει αγώνα με Τσέλιε

Η προπόνηση της ΑΕΚ έδειξε μια μικρή αλλαγή σήμερα, καθώς ετοιμάζεται για την ρεβάνς με την Τσέλιε. Ο Μπάρναμπας Βάργκας ξεκίνησε μόνος του, έκανε ατομική δουλειά και μπήκε αργότερα στο γήπεδο για ελαφρύ τρέξιμο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούμε, αφού όλα δείχνουν ότι απλά ο προπονητής θέλει να τον κρατήσει φρέσκο.

Βάργκας βγήκε στην άκρη του γηπέδου και έτρεχε ήρεμα, χωρίς να πιέζεται. Αυτό το πρόγραμμα μοιάζει περισσότερο με ξεκούραση μετά από αγώνες, παρά με κάτι σοβαρό. Η ομάδα λέει ότι ο παίκτης είναι μια χαρά και θα παίξει κανονικά.

Ο Βάργκας στο 100% για την ρεβάνς

Το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ αποφάσισε να μην τον φορτώσει από την αρχή. Θέλουν τον Βάργκας πλήρως έτοιμο για το ματς. Και πράγματι, από όσα βλέπουμε, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Επιλογές στην επίθεση για Νίκολιτς

Τώρα όλοι κοιτάνε τις αποφάσεις του Μάρκο Νίκολιτς μπροστά. Το δίδυμο Γιόβιτς-Βάργκας δούλεψε καλά στα προηγούμενα, αλλά ο Ζίνι πιέζει για να μπει στην ενδεκάδα. Ίσως τον δούμε απόψε, αν ο προπονητής κρίνει ότι ταιριάζει.

Κανένα νέο πρόβλημα με απουσίες στην ΑΕΚ. Ο Νίκολιτς έχει όλο το ρόστερ διαθέσιμο, εκτός από παίκτες όπως ο Λιούμπιτσιτς, ο Ζοάο Μάριο, ο Γκρούγιτς και ο Σαχαμπό που λείπουν από την ευρωπαϊκή λίστα. Η ομάδα ετοιμάζεται πλήρης, με φόντο τα παιχνίδια στην Ευρώπη που πάντα φέρνουν έξτρα πίεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ