Η ΑΕΚ BC καλεί όλους να αποκτήσουν διαρκείας στην 100η επέτειο του συλλόγου

Η ΑΕΚ BC καλεί όλους να αποκτήσουν διαρκείας στην 100η επέτειο του συλλόγου

Οι παίκτες Δημήτρης Φλιώνης, Μπεν Μάκλεμορ, Όμηρος Νετζήπογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Τζόρνταν Μακρέι και Τζάστιν Τίλμαν καλούν όλους τους φίλους της ΑΕΚ να αποκτήσουν διαρκείας για την 100η επέτειο από την ίδρυση του συλλόγου. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και είναι διαθέσιμα για νέους και παλαιούς κατόχους.

Επιπλέον, ενημερώνεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας “ΑΕΚ CLUB” στα τμήματα 03, 10, 13, 18 έχουν εξαντληθεί και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια από όλες τις άλλες κατηγορίες. Για τη διαδικτυακή αγορά διαρκείας, οι φίλοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.aekbc.gr.

Η AEK BC έχει ως προτεραιότητα την παρουσία των παιδιών και των γυναικών στο γήπεδο. Γι’αυτό έχουν δημιουργηθεί ειδικά πακέτα οικογενειών σε προνομιακές τιμές για τα τμήματα EXECUTIVE και AEK CLUB και BASELINE (για παιδιά έως 17 ετών). Επιπλέον, γίνεται έκκληση σε όλες τις γυναίκες να αγοράσουν τα δικά τους εισιτήρια διαρκείας σε προνομιακές τιμές.

Για να αγοράσετε διαρκείας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων τρόπων πληρωμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa ή Mastercard, με κατάθεση σε λογαριασμό της Optima Bank ή με μετρητά στο τμήμα εισιτηρίων της AEK BC.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι προσωπικά και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Η AEK BC διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε κάποιον παρευρισκόμενο που δεν συμμορφώνεται με αυτήν την απαίτηση. Τέλος, οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να επιλέξουν να παραλάβουν την κάρτα τους με την επιπλέον χρέωση των 3€ μέσω courier.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ