Γιοβάνοβιτς: Ο Κωστούλας και η Εθνική Ελλάδος – Απουσία και Προοπτικές

Γιοβάνοβιτς: Ο Κωστούλας και η Εθνική Ελλάδος – Απουσία και Προοπτικές

Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για τη φιλική αναμέτρηση με τη Σκωτία (20/03, 21:45) και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε με ενθουσιασμό για το μέλλον της ομάδας, δίνοντας έμφαση στα νέα ταλέντα.

Νέοι παίκτες στην Εθνική Ελλάδος

Στη συνέντευξη Τύπου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία πληθώρας νεαρών παικτών στην ομάδα. Ξεχώρισε τον ταλαντούχο 17χρονο Κωνσταντίνο Καρέτσα και ανέφερε ότι θα είχε καλέσει και τον Μπάμπη Κωστούλα αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

«Με ικανοποιεί επειδή έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Πολλοί έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής από εμένα και υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ήρθαν τώρα, όπως είναι ο Καρέτσας, ενώ πιθανότατα θα ήταν μαζί μας και ο Κωστούλας αν δεν είχε τραυματισμό. Δεν κάνω χάρες. Αυτά τα παιδιά παίζουν στις ομάδες τους και κάνουν πρωταθλητισμό. Δεν είναι πάντα εύκολη η προσαρμογή για τους ίδιους.», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς, επισημαίνοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι παίκτες στην προσαρμογή τους στην Εθνική.

Ο Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από όλους τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, τονίζοντας ότι είναι δίκαιες, δεδομένου ότι αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και σε σημαντικά παιχνίδια.

Εν κατακλείδι, η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί μια ευκαιρία για την Εθνική Ελλάδος να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στη Σκωτία και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νέα ταλέντα, ενισχύοντας το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ