Ο Φουρνιέ έφτασε στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Τετάρτης και οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν σε αριθμό άνω των 3.000 για να τον υποδεχτούν με ενθουσιασμό.
Ο 31χρονος Γάλλος μπασκετμπολίστας ήταν απασχολημένος με την ατμόσφαιρα και τα συνθήματα που τον καλωσόριζαν. Ένιωσε την αποδοχή των φιλά θλων και ήθελε να τους στείλει ένα μήνυμα αγάπης.
«Σας ευχαριστώ για μια από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την αγάπη σας. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα και να αρχίσουμε δουλειά. Πάμε Ολυμπιακέ!» δήλωσε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ΚΑΕ την Πέμπτη το πρωί.
Kalimera!!! ??????
?? @EvanFourmizz has a message for you! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/cta7vrV0Gc
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) September 5, 2024