Η Φενέρμπαχτσε πέφτει σε βαθιά κρίση. Χθες βράδυ, 29 Μαρτίου, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπαθε άλλη μια ήττα, την τέταρτη σερί σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πρωταθλητές Ευρώπης χάσανε στην έδρα της Μπούρσασπορ με 89-83 στην παράταση, για την 24η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Κακό ξεκίνημα και ράλι στην τέταρτη περίοδο
Η Φενέρμπαχτσε έπαιξε άθλια στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο. Βρέθηκαν πίσω με εννιά πόντους διαφορά. Μετά, στη τέταρτη περίοδο, μαζέψανε τα πράγματα και έστειλαν το ματς στην παράταση.
Εκεί, όμως, οι γηπεδούχοι δείξανε πιο δυνατοί. Η Μπούρσασπορ κέρδισε τελικά και πήρε βαθιά ανάσα στη βαθμολογία. Ήθελαν απεγνωσμένα τη νίκη, αφού τελευταία φορά που νίκησαν στο πρωτάθλημα ήταν στις 10 Γενάρη – εκείνη η μέρα έμοιαζε τόσο μακρινή.
Οι ήρωες του αγώνα
Ο Σμιθ έκανε πάρτι για τη Μπούρσασπορ, με 27 πόντους και πέντε ασίστ. Αυτός έδωσε ώθηση στους συμπαίκτες του. Η ομάδα παλεύει για να μην πέσει, και αυτή η νίκη βοηθάει πολύ.
Για τη Φενέρμπαχτσε, ο Μπόλντγουιν έβαλε 23 πόντους, ενώ ο Ζάγκαρς 21. Κανείς άλλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει αρκετά. Τα δεκάλεπτα: 16-19, 39-32, 65-56, 75-75, 89-83 παρ.