Εζε: “Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αναρωτιέμαι για την απόφαση του διαιτητή”

Ο Σαντιάγκο Εζε δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει τον αντίπαλό του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ και για αυτό δεν κρατά καμία κακία. Πιστεύει ότι θα πάρει χρόνο να επανέλθει στο παιχνίδι και επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός παρέμεινε δυνατός μέχρι την αποχώρησή του. Παρά το γεγονός ότι θεωρεί δυσάρεστο το αποτέλεσμα, είναι αισιόδοξος ότι θα έρθουν νίκες και θα προκριθεί η ομάδα στη συνέχεια.

Λεπτομερέστερα: “Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δεν πιστεύω ότι υπήρχε πρόθεση, αλλά αναρωτιέμαι για την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει ούτε φάουλ και να διακόπτει το παιχνίδι. Δεν ζητώ να ποινικοποιηθεί ο αντίπαλός μου και δεν κρατάω καμία κακία, αλλά χάσαμε τον ρυθμό μας.

Έχω σπάσει τη μύτη μου και θα δούμε πότε θα επανέλθω. Πονάω πολύ. Μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός ήταν ισχυρός και θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Προσπάθησα να συνεχίσω, αλλά ένιωθα ζαλάδα και χρειάστηκε να με αντικαταστήσουν.

Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έδειξαν ότι έχουν δυνάμεις και παρουσίασαν καλή εικόνα. Θα συνεχίσουν και έχουν τη δυνατότητα να ανατρέψουν την κατάσταση στον όμιλο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ