Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Γκούσιν Κοντά στον Τελικό, Αποκλεισμός Γκόγκα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Γκούσιν Κοντά στον Τελικό, Αποκλεισμός Γκόγκα

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Τατιάνα Γκούσιν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, με μια ανάσα από τον τελικό στο άλμα εις ύψος! Δείτε αναλυτικά την προσπάθειά της και την ατυχία της στο καθοριστικό άλμα.

Τατιάνα Γκούσιν: Έχασε τον Τελικό για Λίγο

Η Τατιάνα Γκούσιν, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος εις ύψος, έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Παρ’όλα αυτά, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, καθώς κατέλαβε την 11η θέση, ρίχνοντας τον πήχη στα 1,89 μέτρα.

Η Γκούσιν ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα, περνώντας με άνεση τα 1,75 μ. και τα 1,80 μ. με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια, ξεπέρασε τα 1,85 μ. στη δεύτερη της προσπάθεια. Δυστυχώς, στα 1,89 μ., το ύψος που καθόρισε και την πρόκριση στον τελικό, ακούμπησε τον πήχη με το πόδι της στην τρίτη της προσπάθεια, χάνοντας την ευκαιρία να συνεχίσει.

Ντεμπούτο για την Αντριάνα Γκόγκα

Η Αντριάνα Γκόγκα έκανε το ντεμπούτο της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο άλμα εις μήκος, όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει καμία από τις τρεις προσπάθειές της.

Παρά τις δυσκολίες, η παρουσία των Ελληνίδων αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου αποτελεί μια σημαντική εμπειρία για το μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ