Η Ελλάδα υποδέχεται σήμερα τον Κίναν Έβανς!
Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στην Αθήνα για να ενταχθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού, υπογράψοντας συμβόλαιο τριών χρόνων που τον κρατά στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ωστόσο, λόγω ενός σημαντικού τραυματισμού στο γόνατο, η επιστροφή του στο παρκέ αναμένεται το Γενάρη του 2025.
???? Welcome to ???? @K3vans12 ! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/QsO1a1xPcM
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) August 20, 2024
Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο 28χρονος αθλητής μοιράστηκε τις σκέψεις του με την κάμερα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Δήλωσε ενθουσιασμένος και χαρούμενος που εντάσσεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας την επιθυμία του να κάνει τα φιλάθλους περήφανους.
Ο Κίναν Έβανς δήλωσε:
«Γεια σε όλους! Έφτασα στην Αθήνα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου και να μπω στο γήπεδο. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσει η σεζόν, να είμαι υγιής και να κάνω όλους περήφανους».
?? @K3vans12 has a message for you! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/OnRYejmyB5
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) August 20, 2024