Ερικ Τεν Χαγκ: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη”

Ο Ερικ Τεν Χαγκ δεν ψάχνει για δικαιολογίες για την ήττα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ από την Γαλατάσαραϊ. Ο ολλανδός προπονητής αναγνώρισε ότι η ομάδα του περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά αρνήθηκε να παράσχει εξηγήσεις ή δικαιολογίες. Επεσήμανε ότι όλοι είναι ενωμένοι και εργάζονται για να αλλάξουν τα πράγματα, εξέφρασε την υποστήριξή του προς τον Ονανά, αλλά επίσης τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνονται λάθη.

“Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική, περισσότερο από ό,τι περιμέναμε. Ξέραμε επίσης ότι το πρότζεκτ θα είχε κάποια κενά. Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε μια δύσκολη περίοδο, κάτι που μπορούν να δουν όλοι. Ωστόσο, παλεύουμε μαζί, είμαστε ενωμένοι και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν είμαστε εμείς αυτοί, γνωρίζουμε ότι πρόκειται να τα βγάλουμε πέρα καλά. Εάν παρέχω μια εξήγηση, θα τη θεωρήσετε δικαιολογία και δεν υπάρχει αυτό. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάνουμε τώρα. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας”

Αναφέρθηκε επίσης στον Ονανά, λέγοντας: “Είμαστε ικανοποιημένοι με την ομάδα των τερματοφυλάκων μας, και σίγουρα με τον Αντρέ. Διαθέτει τις δυνατότητες να είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Έχουμε δει τις εξαιρετικές δυνατότητές του σε αγώνες, αλλά επίσης την προσωπικότητά του όταν κάνει λάθη. Θα επιστρέψει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ