Ένταση μεταξύ Σχίζα και Τσαμπή μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Betsson

Ένταση μεταξύ Σχίζα και Τσαμπή μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Betsson

Η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ Betsson στο «Παλατάκι» φέρεται να είχε έντονο «τρίτο ημίχρονο» που ολοκληρώθηκε με νίκη των «κιτρινόμαυρων».

Μετά τον αγώνα, ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε σε «επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ», χωρίς όμως να διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση επικεντρώθηκε μεταξύ του Σταύρο Σχίζα και του Στράτο Τσαμπή (γυμναστή της Ένωσης).

Οι εντάσεις μεταξύ τους ξεκίνησαν από το τέταρτο δεκάλεπτο, με αφορμή ένα ακατάλληλο φάουλ του Σχίζα στον Μπράντον Νάιτ. Ο Τσαμπής είχε λεκτικό παραλήρημα με τον γκαρντ του ΠΑΟΚ και αποβλήθηκε, με την ένταση να αποτρέπεται από άλλους παρεμβαίνοντες.

Ωστόσο, η σύγκρουσή τους φαίνεται να κλιμακώθηκε έξω από τα αποδυτήρια με ανταλλαγή χειρονομιών, με την παρέμβαση τρίτων να αποτρέπει χειρότερα γεγονότα.

Μετά το συμβάν, η κατάσταση ηρέμησε και η αποστολή της ΑΕΚ Betsson αναχώρησε για την επιστροφή της στην Αθήνα χωρίς περιστατικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ