Δυνατά φιλικά παιχνίδια για την Εθνική Παίδων στην Ιταλία

Δυνατά φιλικά παιχνίδια για την Εθνική Παίδων στην Ιταλία

Η Εθνική Ομάδα Παίδων ξεκινά σήμερα το απόγευμα το ταξίδι της προς την Ιταλία για να συμμετάσχει σε ένα σημαντικό Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ U16, εν όψει της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ U16 που θα πραγματοποιηθεί 8-16 Αυγούστου στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας

Η ελληνική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημήτρη Μισιακού, αποτελείται από τους εξής παίχτες: Εμμανουήλ Μάνης, Σπύρος Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Ασωνίτης, Ιωάννης Ιωαννίδης, Άγγελος Ζούπας, Μάριος Μεσσηνιώτης, Γεράσιμος Βόντας, Κωνσταντίνος Μέγγος, Δημήτρης Καπιρέλης, Αλέξανδρος Λαζαρίδης, Ανδρέας Τζιάνος, Δημήτρης Παυλίδης, Μιχάλης Νούσιος και Παναγιώτης Σιγάλας.

Λεπτομέρειες για το Διεθνές Τουρνουά στην Ιταλία

Το τουρνουά θα λάβει χώρα στο Μπασάνο ντε Γκράπα, περιοχή του Βένετο, μεταξύ 25 και 27 Ιουλίου. Συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας, Ιταλίας, Τσεχίας και Φινλανδίας σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου που προετοιμάζει τους νεαρούς αθλητές πριν το Ευρωπαικό πρωτάθλημα.

Πρόγραμμα Αγώνων Τουρνουά 25-27 Ιουλίου στο Μπασάνο ντε Γκράπα

  • 25/7

    19:00 Τσεχία – Ελλάδα

    21:30 Ιταλία – Φινλανδία
  • 26/7

    19:00 Ελλάδα – Φινλανδία

    21:30 Ιταλία – Τσεχία
  • 27/7

    19:00 Φινλανδία – Τσεχία

    21:30 Ιταλία – Ελλάδα
  • Επόμενα Προετοιμαστικά Τεστ πριν το Ευρωμπάσκετ

    Μετά την επιστροφή, η Εθνική Παίδων θα δώσει σημαντικούς φιλικούς αγώνες στην Αθήνα απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα της Ισπανίας στις 1 και 2 Αυγούστου, ως τελική πρόβα πριν από την κορυφαία διοργάνωση.

    Το Ευρωμπάσκετ U16 2024 στην Τιφλίδα

    Το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ Παίδων U16 πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, με την Ελλάδα να συμμετέχει στον Δ’ Όμιλο. Οι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας θα είναι οι Ρουμανία, Λετονία και Ιταλία, σε μια διοργάνωση που θα προβάλλει τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ νέων.

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ