«Δρόμεια 2024»: Συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 28 χώρες

«Δρόμεια 2024»: Συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 28 χώρες

Το φετινό μίτινγκ στίβου «Δρομεια» είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους ορεινούς τύπους αθλημάτων, καθώς προσφέρει ευκαιρίες για προκρίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το «Δρόμεια 2024» θα φιλοξενήσει αθλητές με διακρίσεις σε παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και Ολυμπιακά πρωταθλήματα, προετοιμάζοντας τους για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς.

Αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των συμμετεχόντων σε σχέση με πέρυσι, με πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Η μεγάλη απήχηση οδήγησε σε τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των αγώνων και στην προσαρμογή του χρονοδιαγράμματος τους.

Ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τόνισε ότι τα «Δρόμεια» έχουν αναδειχθεί σε ένα σημαντικό διεθνές γεγονός, ενισχύοντας τον αθλητισμό και προάγοντας δράσεις για την προβολή της πόλης.

Με πολλούς κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες από παγκόσμιας κλάσης, οι φετινοί αγώνες αναμένεται να προσφέρουν συγκινητικές κούρσες. Η συμμετοχή πολλών χωρών επισφραγίζει το διεθνές κύρος της διοργάνωσης.

Το μεγάλο επίπεδο της διοργάνωσης διασφαλίζει ένα άκρως αξιοθαύμαστο θέαμα για το κοινό που θα βρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν έξι αγωνίσματα ταχύτητας και θα διανείμουν συνολικά έπαθλα 50.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ