Δημήτρης Κραβαρίτης: «Εφαρμόσαμε σωστά το πλάνο μας στο παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ουίπεστ, εξήγησε τη στρατηγική παιχνιδιού της Ουίπεστ και γιατί απέτυχαν να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά, επισήμανε την αξία της άμυνας και εξέφρασε την επιθυμία για νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες. Ήταν μια σημαντική νίκη. Εφαρμόσαμε σωστά το πλάνο μας. Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες σε ένα στενό γήπεδο, το οποίο δεν ευνοεί ομάδες που παίζουν με μεγάλες αποστάσεις και πλάτος στην επίθεση, όπως η δική μας. Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα προσπαθούσαν να διασπάσουν τις άμυνες μας και τη ζώνη ανάμεσα στους δυο φουνταριστούς, κάτι που έκαναν και δεν μας επέτρεψε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά.

Ωστόσο, η άμυνά μας μας βοήθησε να κερδίσουμε σήμερα. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια και ελπίζουμε να προκριθούμε στον τελικό με 6 νίκες σε 6 αγώνες».

Η Βάσω Πλευρίτου πρόσθεσε ότι: «Σήμερα δεν είχαμε την καλύτερη εμφάνιση, αλλά κρατάμε τη θετική πλευρά, μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε καλή απόδοση στην άμυνα, η οποία βοήθησε στο να διατηρήσουμε το μικρό σκορ που μας βοήθησε να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ