Ξεκινά η πώληση εισιτηρίων για τους ιστορικούς αγώνες τένις στο Παναθηναϊκό στάδιο. Η Εθνική ομάδα θα αναμετρηθεί με τη Σλοβακία στο πλαίσιο του Davis Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δίνει ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα.
Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 100 ευρώ και η πώλησή τους είναι ήδη σε εξέλιξη.
Αναλυτικά, τα εισιτήρια:
Δείτε επίσης: Διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μαρκό
- «Το Παναθηναϊκό Στάδιο ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην ιστορία του για αγώνες τένις, στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2023. Το διήμερο αυτό θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του DAVIS CUP. Στη συνάντηση θα δώσει το «παρών» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.»
- «Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 20€ και 100€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει άμεσα από την VIVA.»
- «Η ΕΦΟΑ καλεί την οικογένεια του ελληνικού τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στους εξόχως σημαντικούς αγώνες της με αντίπαλο τη Σλοβακία.»