Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR είναι σε απόγνωση μετά την κατάκτηση της έβδομης Ευρωλίγκας πριν από περίπου μία εβδομάδα.
Οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας δεν μπορούν να περιμένουν να στηρίξουν την ομάδα τους στους τελικούς ενάντια στον Ολυμπιακό, ελπίζοντας να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο μετά το επιτυχημένο του έργο.
Όταν λοιπόν τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, η ανταπόκριση ήταν αδιανόητη! Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (03/06), πάνω από 100.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR προσπάθησαν να αγοράσουν ένα εισιτήριο, με την ουρά να μη μειώνεται και τους servers να αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Είναι βέβαιο πως μέχρι το πρωί της Τρίτης (04/06), εάν όχι νωρίτερα, η ΚΑΕ του Παναθηναϊκού θα ανακοινώσει τελεσίδικη εξάντληση εισιτηρίων για τα δύο παιχνίδια, καθώς είναι αμφίβολο αν θα υπάρχουν ακόμη εισιτήρια μετά τη λήξη της γιγαντιαίας αυτής ουράς.
Δείτε την εικόνα από την… τρελή κατάσταση: