Μπρουκς: «Θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό»

Ο προημιτελικός ανάμεσα στον Καναδά και τη Σλοβενία πλησιάζει και ο Ντίλον Μπρουκς της ομάδας μας εκφράζει την βεβαιότητά του ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τη νίκη και να περάσουμε στον επόμενο γύρο, δηλώνοντας ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μπάσκετ στα τουρνουά της FIBA: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς καλούς παίκτες, πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα και οι αντίπαλοί μας διανέμουν πολύ καλύτερα τη μπάλα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που κάνουν πολλές πάσες. Είναι μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ντόντσιτς σε σχέση με τα παιχνίδια του NBA: «Ο Ντόντσιτς είναι ένας παίκτης που έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε και να κουράσουμε τον αντίπαλο και στις τέσσερις περιόδους του αγώνα».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας μας: «Έχουμε ένα γκρουπ από αθλητές που ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά και να φτάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά από το 2000. Τώρα που είμαστε στα προημιτελικά, θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Αυτό που κάνουμε έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Τα νέα παιδιά που μας παρακολουθούν θα επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, να φτάσουν στην ίδια στάθμη με εμάς. Έτσι, θα ενθαρρύνουμε όλους τους νέους να αγωνιστούν για την χώρα μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ