Μπενίτεθ: «Παραμείναμε ανταγωνιστικοί για 70 λεπτά, αλλά το γκολ ήρθε από την πλευρά του αντιπάλου»

Μπενίτεθ: «Παραμείναμε ανταγωνιστικοί για 70 λεπτά, αλλά το γκολ ήρθε από την πλευρά του αντιπάλου»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αφού έκανε το απόλυτο στους ημιτελικούς. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε σταθερότητα και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της. Τώρα περιμένει αντίπαλο στον μεγάλο αγώνα.

Η ήττα και οι αλλαγές του Παναθηναϊκού

Στον αγώνα, ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός μέχρι το 70ό λεπτό, αλλά το γκολ του ΠΑΟΚ άλλαξε τα πάντα. Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε μετά για την προσπάθεια της ομάδας του. Έκαναν αλλαγές για να βάλουν ενέργεια και ένταση, όμως έγιναν ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε ότι ήξεραν πόσο δύσκολο θα ήταν το ματς. Η ομάδα έμεινε μέσα στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα. Ένα γκολ από αυτούς θα άλλαζε τα δεδομένα.

Τα λόγια του Μπενίτεθ για το παιχνίδι

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όμως για 70 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν με ένα δικό μας γκολ. Δυστυχώς πάνω κάτω σε εκείνο το σημείο το δεχθήκαμε εμείς και δεν τα καταφέραμε.

Κάναμε κάποιες αλλαγές, χρειαζόμασταν ποδοσφαιριστές με ενέργεια για παραπάνω ένταση. Όμως το γκολ που δεχθήκαμε δυσκόλεψε πολύ τα σχέδιά μας, καθώς βάλαμε ποδοσφαιριστές για να κάνουν επιθετικές ενέργειες και μετά ήμασταν ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις».

Ο Παναθηναϊκός πίεσε στο τέλος, αλλά δεν βρήκε δίκτυα. Το ΠΑΟΚ κράτησε το προβάδισμα και πέρασε εύκολα. Στον τελικό, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη θέλει να σηκώσει το τρόπαιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ