Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θα προσπαθήσει να κάνει παρακαταθήκη τον Τσάβι, αν επιτύχει τα ημιτελικά του Champions League

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θα προσπαθήσει να κάνει παρακαταθήκη τον Τσάβι, αν επιτύχει τα ημιτελικά του Champions League

Ο Τσάβι έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, αλλά ο Ζοάν Λαπόρτα, πρόεδρος της ομάδας, θα προσπαθήσει να τον πείσει να μείνει, αν η ομάδα φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά του Champions League, σύμφωνα με την «Sport».

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται προς το παρόν στην 8η θέση από την κορυφή της LaLiga, αλλά με τον Τσάβι ως προπονητή, κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της LaLiga την περασμένη σεζόν μετά το 2019, για πρώτη φορά στη μετα-Μέσι εποχή.

Αν περάσει στα ημιτελικά του φετινού Champions League, ανακλύπτοντας την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λαπόρτα πιστεύει πως ο πρώην θρύλος της ομάδας θα πρέπει να λάβει υποστήριξη και να συνεχίσει το έργο του στον πάγκο της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ