Ατλέτικο Μαδρίτης: Κρίση και Απογοήτευση για τον Τίτλο μετά την Ήττα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κρίση και Απογοήτευση για τον Τίτλο μετά την Ήττα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρετά το όνειρο του πρωταθλήματος; Γκέλα στη Βαρκελώνη και τρίτη σερί απώλεια βαθμών.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Απογοήτευση στη La Liga

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να απομακρύνεται από την κούρσα του πρωταθλήματος στην La Liga, καθώς η ισοπαλία 1-1 με την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη άφησε τους “ροχιμπλάνκος” με πικρή γεύση. Εάν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης επικρατήσουν στις αναμετρήσεις τους με Τζιρόνα και Λεγανές αντίστοιχα, η απόσταση από την κορυφή θα γίνει απαγορευτική για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η βαθμολογία δείχνει την Μπαρτσελόνα να προηγείται με 63 βαθμούς, ακολουθεί η Ρεάλ με 60 και η Ατλέτικο με 57. Η ομάδα της Μαδρίτης, μετά τις ήττες από Χετάφε και Μπαρτσελόνα, δείχνει σημάδια κόπωσης.

Το Χρονικό του Αγώνα Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, η Ατλέτικο προηγήθηκε με ένα εντυπωσιακό γκολ του Αθπιλικουέτα στο 38ο λεπτό. Ωστόσο, η Εσπανιόλ, που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χάβι Πουάδο στο 71ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σημειώνεται ότι ο Αντουάν Γκριζμάν έγραψε ιστορία, φτάνοντας τις 521 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας έτσι τον Λιονέλ Μέσι στην σχετική κατηγορία των ξένων παικτών.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαγιαδολίδ: Νίκη με Σκορ 2-1

Νωρίτερα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Βαγιαδολίδ με 2-1, διατηρώντας τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά τα Αποτελέσματα της 29ης Αγωνιστικής

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της La Liga:

  • Σάββατο 29/3
    • Σοσιεδάδ-Βαγιαδολίδ 2-1
    • Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
    • Αλαβές-Ράγιο Βαγιεκάνο (19:30)
    • Ρεάλ Μαδρίτης-Λεγανές (22:00)
  • Κυριακή 30/3
    • Xετάφε-Βιγιαρεάλ (15:00)
    • Μπαρτσελόνα-Τζιρόνα (17:15)
    • Μπιλμπάο-Οσασούνα (19:30)
    • Βαλένθια-Μαγιόρκα (19:30)
    • Μπέτις-Σεβίλλη (22:00)
  • Δευτέρα 31/3
    • Θέλτα-Λας Πάλμας (22:00)

Επόμενη (30η) Αγωνιστική

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

  • Παρασκευή 4/4
    • Ράγιο Βαγιεκάνο-Εσπανιόλ (22:00)
  • Σάββατο 5/4
    • Τζιρόνα-Αλαβές (15:00)
    • Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (17:15)
    • Μαγιόρκα-Θέλτα (19:30)
    • Μπαρτσελόνα-Μπέτις (22:00)
  • Κυριακή 6/4
    • Λας Πάλμας-Σοσιεδάδ (15:00)
    • Σεβίλλη-Ατλέτικο (17:15)
    • Βαγιαδολίδ-Χετάφε (19:30)
    • Βιγιαρεάλ-Μπιλμπάο (22:00)
  • Δευτέρα 7/4
    • Λεγανές-Οσασούνα (22:00)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ