Αθηναϊκός νίκησε στις Σέρρες και διατηρεί την πρωτιά στην Α1 Γυναικών

Αθηναϊκός νίκησε στις Σέρρες και διατηρεί την πρωτιά στην Α1 Γυναικών

Ο Αθηναϊκός πήρε άνετα τη νίκη στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, με σκορ 84-72 στην 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά έμειναν πίσω από την αρχή, αλλά δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το ματς. Η Πρινς ξεχώρισε για τις νικήτριες με 16 πόντους, ενώ η Ντάβινσον πάλεψε μόνη της για τον Πανσερραϊκό και έβαλε 21.

Η εξέλιξη του αγώνα Πανσερραϊκός – Αθηναϊκός

Το ματς ξεκίνησε ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στα πρώτα λεπτά – 17-18 το πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενες πάτησαν γκάζι και έφτασαν στο 33-45, κάτι που έκανε δύσκολη την επιστροφή για τις γηπεδούχες. Τελικά, ο Αθηναϊκός διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμα και κλείδωσε το παιχνίδι με 72-84.

Διαιτητές ήταν ο Μπακάλης, ο Νικολαϊδης και ο Παπαγερίδης. Για τον Πανσερραϊκό, η Ρόνσιεκ έβαλε 22 πόντους με πέντε τρίποντα, η Ντάβινσον 21 με ένα τρίποντο, και η Μπέκι 10 με δύο. Από την άλλη, στον Αθηναϊκό η Τσινέκε είχε 11, η Γουίντερμπερν 11, και η Χρίστοβα 9 πόντους.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Πανσερραϊκός – Αθηναϊκός Qualco 72-84.

Σήμερα παίζουν και άλλα ματς. Στις 18.00 η Ανόρθωσις Βόλου υποδέχεται τον Παναθλητικό. Λίγο αργότερα, στις 18.15, Παναθηναϊκός με Ολυμπιακό – ένα ντέρμπι που όλοι περιμένουν.

Στις 19.30 ο Αμύντας αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και τέλος, στις 20.00 η Ιωνία παίζει με τον Πρωτέα Βούλας. Η κούρσα για τα playoffs συνεχίζεται με φουλ ρυθμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ