Αταμάν: “Οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί – Το ΟΑΚΑ θα παίρνει φωτιά φέτος”

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη κατά τη διάρκεια της Media Day του Παναθηναϊκού!

Ο Τούρκος προπονητής τόνισε τους υψηλούς στόχους της ομάδας, μίλησε για τους παίκτες που ξεχώρισε στην προετοιμασία, αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα και το ΟΑΚΑ, το οποίο περιμένει να γίνει πύρινος φέτος!

Αυτά είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία που ανέπτυξε ο προπονητής:

  • Στους στόχους της ομάδας τόνισε ότι έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή σεζόν και θέλουν να επιστρέψουν τη χαρά στους φιλάθλους τους.
  • Για την προετοιμασία υπογράμμισε ότι είναι ικανοποιημένος και πρόσθεσε ότι ο τραυματισμός του Βιλντόζα επηρεάζει αρνητικά τον Σλούκα που χρειάζεται ανάπαυση.
  • Για το στυλ που θέλει να παρουσιάσει φέτος είπε ότι θέλει ο Παναθηναϊκός να παίζει επιθετική άμυνα με υψηλό τέμπο, τρεξίματα και αιφνιδιασμούς.
  • Για την πρόκληση να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο Final Four, σημείωσε ότι έχει την εμπειρία από την Εφές και είναι βέβαιος ότι το ΟΑΚΑ θα είναι έναν χώρος δύσκολο να κερδίσουν οι αντίπαλοι.
  • Για τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ ανέφερε ότι το γήπεδο έχει αναβαθμιστεί και είναι πολύ όμορφο, ενώ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα απολαμβάνουν την ομάδα και θα είναι ευχαριστημένοι.
  • Για τον παίκτη που ξεχώρισε στην προετοιμασία ανέφερε τον Κάιλ Γκάι που έχει δείξει πολύ καλά πράγματα, αλλά και τους Μπαλτσερόφσκι και Γκραντ που θα είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες.
  • Για τον Σλούκα είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα και χαίρεται που τώρα τον έχει δίπλα του σε ένα πιο χαλαρό πλαίσιο.

Ο προπονητής έκλεισε τη συνέντευξη μιλώντας για την πρόκληση που αντιμετωπίζει η ομάδα με τις τρεις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Αταμάν δήλωσε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού του δίνουν δύναμη και υποστήριξη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνον καθώς θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ