Αταμάν: Οι παίκτες μου παίξανε έξυπνα – Δεν μπορεί να γίνει αγώνας σε γήπεδο χωρίς κλιματισμό με τέτοια ζέστη

Αταμάν: Οι παίκτες μου παίξανε έξυπνα – Δεν μπορεί να γίνει αγώνας σε γήπεδο χωρίς κλιματισμό με τέτοια ζέστη

Σε συνέντευξή του με την ΕΡΤ, ο προπονητής της ομάδας Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά συγκρατημένος. Μίλησε για την καλή άμυνα της ομάδας του και τη θέληση για νίκη που επέδειξαν. Επιπλέον, τόνισε τη σημασία να διατηρήσουν τον ίδιο χαρακτήρα στον επόμενο αγώνα στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας ότι απέμεινε μόνο ένας αγώνας για το τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μου. Είναι δύσκολο να αγωνιστείς σε τόσο υψηλή θερμοκρασία. Στην Αθήνα η θερμοκρασία είναι 40-41 βαθμοί έξω από το γήπεδο και μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε κλιματισμός. Οι κανονισμοί ορίζουν συγκεκριμένες συνθήκες και δεν είναι δυνατό να γίνει αγώνας μπάσκετ με τέτοιες συνθήκες. Οι παίκτες μου αντέδρασαν έξυπνα. Ο Κέντρικ Ναν ήταν εξαιρετικός στην επίθεση, ενώ ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ ήταν εξαιρετικός στην άμυνα. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσουμε.

Στο πέμπτο παιχνίδι, έχοντας πλεονέκτημα έδρας, θα αντιμετωπίσουμε την καλή ομάδα του Ολυμπιακού. Παρόλο που έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο, επιτρέψαμε 51 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα και θέλουμε να το επαναλάβουμε και στο ΟΑΚΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ