Αντιστροφή του αγώνα στην Ηλιούπολη αντί του Αιγάλεω λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου

Αντιστροφή του αγώνα στην Ηλιούπολη αντί του Αιγάλεω λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου

Τελικά, το παιχνίδι της ομάδας του Αιγάλεω για την επερχόμενη αγωνιστική του Super League 2 θα διεξαχθεί στην Ηλιούπολη. Αυτό συνέβη μετά την ανακοίνωση περί ακαταλληλότητας του γηπέδου του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα η ομάδα να ζητήσει να αντιστραφούν οι έδρες για τον α’ και τον β’ γύρο. Αυτή η πρόταση έγινε δεκτή από την αντίπαλη ομάδα και τη διοργανώτρια αρχή, τις οποίες ευχαρίστησε αμφότερες. Ανακοινώθηκε το εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώθηκε επίσημα ότι το γήπεδο της “Στ. Μαυροθαλασσίτης” δεν είναι κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων της Super League 2. Ως αποτέλεσμα, υπέβαλε έγκαιρη αίτηση αλλαγής του αγώνα με την Ηλιούπολη, έτσι ώστε ο αγώνας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΙΓΑΛΕΩ να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ηλιούπολης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Εκφράζουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Π. Μαρτσούκο, καθώς επίσης και στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη για την κατανόηση και αποδοχή του αιτήματός μας. Θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση του χλοοτάπητα του γηπέδου μας»

Η ομάδα εκφράζει την ελπίδα της στην άμεση εκκίνηση των διαδικασιών για την αναβάθμιση του γηπέδου, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στους επερχόμενους αγώνες, που έχουν κρίσιμη σημασία για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Κωνσταντίνος Τσικρικάς, Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, 29/11/2023

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ