Αναταραχή με τις δηλώσεις του Μουρίνιο για τον διαιτητή – Αντιμέτωπος με νέα ποινή

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε αρνητικά σχόλια για τον διαιτητή που θα διευθύνει τον αγώνα της Ρόμα με τη Σασουόλο και αντιμετωπίζει την απειλή νέας τιμωρίας.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν βρίσκεται σε άριστη διάθεση τον τελευταίο καιρό. Πριν από λίγες μέρες εξέφρασε την δυσαρέσκειά του προς τους παίκτες του για την απόδοσή τους στον αγώνα με τη Σερβέτ. Παρόμοια κατάσταση αντιμετωπίζει και σε άλλους τομείς, καθώς εξακολουθεί να περιμένει νέα για την ανανέωση του συμβολαίου του από τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Αυτή η αβεβαιότητα φαίνεται να τον εκνευρίζει, κάτι που έγινε εμφανές και στη συνέντευξη Τύπου πριν το σημερινό (3/12) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σασουόλο. Συγκεκριμένα, έθιξε τον διαιτητή, καθώς και τον διαιτητή VAR.

Ο Μουρίνιο εξέφρασε ανησυχία για τον διαιτητή, καθώς τον είχε ξανασυναντήσει ως 4ο διαιτητή και διατύπωσε επιφυλάξεις για την συναισθηματική του σταθερότητα σε τέτοιου βαθμού αγώνες. Επίσης, δεν δήλωσε ηρεμία για τον διαιτητή VAR. Τα λόγια του προκάλεσαν αντιδράσεις από τον Σύνδεσμο Διαιτητών, ο οποίος κατηγόρησε τον Μουρίνιο για ψυχολογική πίεση προς τον διαιτητή. Αυτή η στάση δεν άρεσε ούτε στην ομοσπονδία, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να ετοιμάζει δικογραφία κατά του προπονητή της Ρόμα.

Μετά από αυτά τα γεγονότα, ο Μουρίνιο αντιμετωπίζει τον κίνδυνο νέας ποινής, η οποία δεν θα περιορίζεται μόνο σε οικονομική καταστολή. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, τα άρθρα πάνω στα οποία θα κληθεί να απολογηθεί υποδηλώνουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ