Μια σκιά αμφισβήτησης πλανάται πάνω από το Champions League, με φόντο μια αμφιλεγόμενη φάση πέναλτι! Υπάρχουν ισχυρισμοί για παραποίηση βίντεο που στρέφονται κατά της UEFA.
Έρευνα για Χειραγώγηση Βίντεο στο Champions League;
Ένωση οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης υποστηρίζει πως το βίντεο της UEFA, σχετικά με την ακύρωση γκολ του Χουλιάν Άλβαρες στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει υποστεί επεξεργασία. Η επίμαχη φάση αφορά μια διπλή επαφή του παίκτη με την μπάλα κατά την εκτέλεση του πέναλτι.
Σύμφωνα με την έρευνα, υπάρχουν ανακρίβειες στα δεδομένα του βίντεο που χρησιμοποιήθηκε από την UEFA, υποδεικνύοντας χειραγώγηση του υλικού. Ειδικοί ισχυρίζονται ότι το βίντεο δεν είναι αυθεντικό.
Αντίδραση και Προεκτάσεις
Η UEFA δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη αντίδραση σχετικά με τους ισχυρισμούς των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί εύλογα ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια και την ακεραιότητα των αποφάσεων στο Champions League.
Θυμίζουμε ότι ο Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο διαιτητής του αγώνα, είχε ακυρώσει το γκολ του Άλβαρες λόγω της διπλής επαφής. Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε τελικά στα προημιτελικά, επικρατώντας με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι.
Η υπόθεση αναμένεται να έχει συνέχεια, καθώς η αμφισβήτηση της εγκυρότητας των βίντεο μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία του θεσμού.
???? MAJOR BREAKING: An expert report publicly released by the Union Internacional de Penas del Atletico de Madrid (International Union of Atletico de Madrid Fan Clubs) has concluded that UEFA’s video of Julian Alvarez’s penalty was MANIPULATED.
After conducting the study, the… pic.twitter.com/zmxCCiinNu
— Atletico Universe (@atletiuniverse) April 4, 2025