Αγωνία στη Serie A: Ποιος θα σωθεί; Η βαθμολογία καίει!

Αγωνία στη Serie A: Ποιος θα σωθεί; Η βαθμολογία καίει!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στηνSerie A, με τις ομάδες να δίνουν μάχη για την παραμονή. Η 31η αγωνιστική δεν έφερε σαφή αποτελέσματα, αφήνοντας τις διαφορές αμετάβλητες.

Ισοπαλίες που δεν ξεκαθαρίζουν το τοπίο

Τρεις αναμετρήσεις σημαδεύτηκαν από ισοπαλίες, διατηρώντας την αγωνία για τη μάχη της σωτηρίας. Η Κόμο, αν και δεν αγωνίστηκε, είδε τη θέση της να ενισχύεται, απομακρυνόμενη από την επικίνδυνη ζώνη.

  • Λέτσε – Βενέτσια 1-1: Η Λέτσε παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Βενέτσια δίνει μάχη για να ξεφύγει. Το αυτογκόλ του Γκάλο έδωσε το προβάδισμα στη Βενέτσια, αλλά ο Μπαστσιρότο ισοφάρισε.
  • Τορίνο – Βερόνα 1-1: Η Τορίνο βρίσκεται σε σχετικά ασφαλή θέση στη μέση της βαθμολογίας, ενώ η Βερόνα διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τον υποβιβασμό. Ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο με χαμένο πέναλτι του Τσε Άνταμς, γκολ του Σαρ και άμεση απάντηση από τον Ελμάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
  • Έμπολι – Κάλιαρι 0-0: Μια ισοπαλία που εξυπηρετεί περισσότερο την Κάλιαρι, η οποία απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Έμπολι, αντίθετα, παραμένει σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον υποβιβασμό.

Το πανόραμα της 31ης αγωνιστικής

Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή, 4/4

Τζένοα-Ουντινέζε 1-0 (77′ Τζανόλι)

Σάββατο, 5/4

Μόντσα-Κόμο 1-3 (5′ Μότα – 16′ Ικονέ, 39′ Ντιαό, 51′ Βοϊβόντα)

Πάρμα-Ίντερ 2-2 (60′ Μπερναμπέ, 69′ Οντρέικ – 15′ Νταρμιάν, 45′ Τιράμ)

Μίλαν-Φιορεντίνα 2-2 (23′ Έιμπραχαμ, 64′ Γιόβιτς – 7′ αυτ. Τιό, 10′ Κεν)

Κυριακή, 6/4

Λέτσε-Βενέτσια 1-1 (65′ Μπαστσιρότο – 50′ αυτ. Γκάλο)

Έμπολι-Κάλιαρι 0-0

Τορίνο-Βερόνα 1-1 (67′ Ελμάς – 64′ Σαρ)

Αταλάντα-Λάτσιο (19:00)

Ρόμα-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα, 7/4

Μπολόνια-Νάπολι (21:45)

Επόμενη αγωνιστική (32η): Νέες προκλήσεις

Η 32η αγωνιστική υπόσχεται νέες συγκινήσεις και καθοριστικές μάχες για την παραμονή και την έξοδο στην Ευρώπη.

Παρασκευή, 11/4

Ουντινέζε-Μίλαν (21:45)

Σάββατο, 12/4

Βενέτσια-Μόντσα (16:00)

Ίντερ-Κάλιαρι (19:00)

Γιουβέντους-Λέτσε (21:45)

Κυριακή, 13/4

Αταλάντα-Μπολόνια (13:30)

Φιορεντίνα-Πάρμα (16:00)

Βερόνα-Τζένοα (16:00)

Κόμο-Τορίνο (19:00)

Λάτσιο-Ρόμα (21:45)

Δευτέρα, 14/4

Νάπολι-Έμπολι (21:45)

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς κάθε βαθμός θα είναι κρίσιμος για την επίτευξη των στόχων των ομάδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ