Άγιαξ: Η δεύτερη ομάδα τίμησε συγκινητικά τη μνήμη της συντρόφου νεκρού παίκτη

Άγιαξ: Η δεύτερη ομάδα τίμησε συγκινητικά τη μνήμη της συντρόφου νεκρού παίκτη

Χθες, η αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας του Άγιαξ με τη Βααλβάικ έγινε σε πολύ βαρύ κλίμα, λόγω της τραγωδίας που χτύπησε τον Μαρκ Φερκούιλ. Η κοπέλα του, η 21χρονη Ελίσα, σκοτώθηκε την Πέμπτη σε τροχαίο, ενώ έκανε τρέξιμο και την παρέσυρε αυτοκίνητο. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στον αγώνα, μαζί με τους συμπαίκτες του, κρατώντας φανέλα με το όνομά της, και όλοι έκλαιγαν.

Συγκλονιστικός φόρος τιμής στο γήπεδο

Το κοινό τήρησε ενός λεπτού σιγή, δείχνοντας σεβασμό στη μνήμη της Ελίσα. Οι παίκτες του Jong Ajax φορούσαν μαύρες κορδέλες στο μπράτσο, και η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να σταθεί δίπλα στον Φερκούιλ. Αυτή η στιγμή έγινε ανατριχιαστική, με δάκρυα παντού.

Η υποστήριξη της ομάδας στον παίκτη

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε νέο άνθρωπο, η ομάδα γίνεται οικογένεια. Ο Άγιαξ εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του, στέλνοντας δύναμη στον Μαρκ και την οικογένεια της Ελίσα. Η τραγωδία αυτή θυμίζει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή, ακόμα και μέσα στον αθλητισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ