Επιστροφή στην Super League: Θρίαμβος για την ΑΕΛ!
Μια ιστορική στιγμή έζησε η ΑΕΛ και η Λάρισα, με την ομάδα να επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη Stoiximan Super League, μετά από μια επίπονη τετραετή απουσία. Το γήπεδο “έσφιζε” από ενθουσιασμό και συγκίνηση!
Την Κυριακή (06/04), η ΑΕΛ επικράτησε του Καμπανιακού με 2-1, σκορ που σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο, κάνοντας το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων πραγματικότητα. Η αγωνία, η προσμονή και η χαρά κορυφώθηκαν σε ένα ξέσπασμα ενθουσιασμού!
Η Εξέλιξη του Αγώνα Καμπανιακός – ΑΕΛ
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Ο Πασάς άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 33ο λεπτό, έπειτα από μια καθαρή ανατροπή του Μούργου. Η χαρά ήταν έκδηλη, με τους φίλους της ΑΕΛ να πανηγυρίζουν έξαλλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπαγκαλιάνης με κεφαλιά στο 54’ διπλασίασε το προβάδισμα, δίνοντας ώθηση στην ομάδα. Ο Καμπανιακός αντέδρασε με τον Κωτσόπουλο να μειώνει σε 2-1, αξιοποιώντας ένα λάθος του τερματοφύλακα Σουλούκου. Παρά την πίεση, η ΑΕΛ κράτησε το σκορ και πανηγύρισε τη νίκη και την άνοδο.
Τα Αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Μακεδονικό με 2-0, με τον Γερμανό Χάινριχ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ. Έτσι, ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 3η θέση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Α’ Όμιλος
- Καμπανιακός – ΑΕΛ 1-2 (58′ Κωτσόπουλος – 33′ Πασάς, 54′ Μπαγκαλιάνης)
- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-0 (8′, 58′ Χάινριχ)
- Ρεπό: ΠΟΤ Ηρακλής
- Νίκη Βόλου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
- ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα
- Ρεπό: Διαγόρας
Β’ Όμιλος
- Κηφισιά – Πανιώνιος 0-0
- Ηλιούπολη – Αιγάλεω 1-0 (18′ Λεσάι)
- Ρεπό: Καλαμάτα
- Χανιά – ΑΕΚ Β’ 0-1 (26′ Φοφανά)
- Παναχαϊκή – Asteras Aktor B’ 1-0 (62′ Ταβάρες)
- Ρεπό: Παναργειακός
Η επιστροφή της ΑΕΛ στην Super League αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την ομάδα, την πόλη της Λάρισας και τους φιλάθλους της. Η ομάδα επιστρέφει στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου με στόχο να πρωταγωνιστήσει!