Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την οδυνηρή επέτειο της δολοφονίας του αγαπητού φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στη Νέα Φιλαδέλφεια, θ victim της βίας από χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τις εγχώριες συνεργασίες τους.
Ο σύλλογος της ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει. Και οι δύο μπασκετική και ερασιτεχνική ομάδα απέστειλαν μηνύματα προς τιμήν του και για να θυμούνται την τραγική αυτή στιγμή.
Η ΚΑΕ εξέφρασε: «Πέρασε ένας χρόνος από τη δολοφονία του Μιχάλη. Η μνήμη του ζει μέσα μας. Δεν ξεχνάμε. ΑΘΑΝΑΤΟΣ». Από την άλλη, η Ερασιτεχνική ομάδα ανέφερε για την επέτειο:
«Ένας χρόνος από τη νύχτα που χάθηκε ο αδελφός μας, Μιχάλης Κατσούρης. Ένας χρόνος χωρίς δικαίωση για το αίμα του.
Μιχάλη, η ΑΕΚ δεν θα σε ξεχάσει ΠΟΤΕ! Είσαι και θα είσαι ΠΑΝΤΑ ανάμεσά μας, ΗΡΩΑΣ και ΣΥΜΒΟΛΟ για όλους μας!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΡΩΝ!».