Ο Παναθηναϊκός παίρνει βαθμούς και σηκώνει κεφάλι. Με το 3-1 κόντρα στον Άρη χθες βράδυ, έφτασε τους πόντους του Λεβαδειακού και βλέπει την τέταρτη θέση πιο κοντά. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ τρέχει καλά, ενώ η πορεία στο Europa League στους «16» δίνει έξτρα ώθηση.

Νέοι παίκτες μπαίνουν δυνατά στον ρυθμό

Ο Χάβι Ερνάντεθ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά την αποβολή του στο ματς με την Πλζεν.

Και ο Πάυλος Παντελίδης έδωσε την ασίστ από την πρώτη του συμμετοχή. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει βάλει ακόμα γκολ, αλλά βοήθησε τον συμπαίκτη του να βρει δίχτυα. Μετά το τέρμα, ο Ερνάντεθ έδειξε το τριφύλλι και ζήτησε τη στήριξη της κερκίδας.

Τετέι σκοράρει ασταμάτητα, Κοντούρης και Κάτρης κερδίζουν έδαφος

Ανάμεσα στους χειμερινούς ερχομούς, ο Ανδρέας Τετέι ξεχωρίζει με τρία γκολ στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έφτασε ήδη τα έξι τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και αλλάζει τα δεδομένα από την αρχή.

Ο Σωτήρης Κοντούρης έκανε εντύπωση από την πρώτη μέρα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων στο κλαμπ και στους οπαδούς με τις εμφανίσεις του. Ο Γιώργος Κάτρης, που γύρισε από δανεισμό, παλεύει σε κάθε ματς με πάθος και λογική στο παιχνίδι του.

Ο Γιάγκουσιτς μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία από τη θέση του «10», που λείπει φέτος από την ομάδα. Και ο Σισοκό φέρνει εμπειρία στα χαφ ως έξτρα λύση. Ο Μπενίτεθ περιμένει κι άλλες αφίξεις να μπουν στο πλάνο.

Στον Παναθηναϊκό, ο Σαντίνο Αντίνο παίζει με στυλ αλάνας, ορμητικός και παθιασμένος όπως οι Λατινοαμερικάνοι. Ο Ταμπόρδα χρειάστηκε χρόνο από το καλοκαίρι, αλλά τώρα παίρνει λεπτά και δίνει ασίστ όπως στο Πλζεν ή γκολ κόντρα στον Άρη. Η υπομονή του βγαίνει σε καλό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ