Υπερηφάνεια αλλά και αγανάκτηση στον Ολυμπιακό

Υπερηφάνεια αλλά και αγανάκτηση στον Ολυμπιακό

Ο Μιχάλης Κουντούρης αποκαλύπτει την αλήθεια για τα γεγονότα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αναφέροντας το δύο μέτρα και δύο σταθμά που δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό με την ανοχή από τα αρμόδια όργανα.

Το θέμα της φοροδιαφυγής που ανέδειξε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού βάζει την Κυβέρνηση να επωμιστεί την ευθύνη της, καθώς και τους αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού και τον υπουργό Οικονομικών. Πλέον κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί άγνοια.

Δύο μέρες μετά την συνέντευξη τύπου του Μιχάλη Κουντούρη και μέχρι στιγμής κανείς από την Κυβέρνηση δεν έχει αναλάβει θέση. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η φοροδιαφυγή είναι ένα από τα κύρια θέματα που η Κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι θα αντιμετωπίσει! Η οργή στις τάξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι προφανής, όπως επίσης και στους οπαδούς που είναι πολύ πιστοί στον σύλλογο. Αυτή είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού.

Κατά τη διάρκεια που όλοι όσοι αγαπούν τον διακεκριμένο σύλλογο, δεν μπορούν να κρύψουν την υπερηφάνειά τους για τις σπουδαίες επιτυχίες του που τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση ανάμεσα στους πολυαθλητικούς συλλόγους της Ευρώπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ