Ξιφασκία: Η Παΐζη προκρίνεται στο κυρίως ταμπλό

Ξιφασκία: Η Παΐζη προκρίνεται στο κυρίως ταμπλό

Οι αγώνες ξιφασκίας συνεχίζονται στην Allianz Arena, με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να αντιμετωπίζουν μεικτά αποτελέσματα. Στο ξίφος ασκήσεως ανδρών, οι Κοντοχριστόπουλος και Τζοβάνης προκρίθηκαν στο ταμπλό των 128, αλλά δεν κατάφεραν να προχωρήσουν παραπέρα. Στη σπάθη γυναικών, η Παΐζη προκρίθηκε στον επόμενο γύρο μετά από μία επιτυχημένη εμφάνιση, ενώ η Μπένου τερμάτισε στην 106η θέση. Οι αντίπαλοι της Γκουντούρα και της Γεωργιάδου στο κυρίως ταμπλό της σπάθης γυναικών έχουν οριστικοποιηθεί.

Η Παΐζη, μετά από μία επιτυχημένη εμφάνιση, προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του παγκοσμίου πρωταθλήματος σπάθης γυναικών. Μετά από τρεις νίκες στη φάση των πουλ, κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 15-5 της αντιπάλου της από την Αίγυπτο. Η Παΐζη συμμετέχει για όγδοη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και ανυπομονεί για την επόμενη αναμέτρησή της. Στην προηγούμενη φάση, η Μπένου τερμάτισε στην 106η θέση.

Οι αντιπάλες της Γκουντούρα και της Γεωργιάδου στο κυρίως ταμπλό της σπάθης γυναικών έχουν οριστικοποιηθεί. Η Γκουντούρα θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλιάνα Πέκελμαν, ενώ η Γεωργιάδου θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Ουνλουντάγκ. Οι δύο Έλληνες αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στα δύο διαφορετικά μισά του ταμπλό και μπορεί να συναντηθούν μόνο στον τελικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ