Το Τσιτσιπάς περνάει στους “16” του Σινσινάτι Masters με νίκη 2-0

Το Τσιτσιπάς περνάει στους “16” του Σινσινάτι Masters με νίκη 2-0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γιόρτασε την πρόκρισή του στους “16” του Σινσινάτι Masters.

Ο Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε αντίσταση από τον αντίπαλο Μπεν Σέλτον, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει με 2-0 σετ (7-6 [3], 7-6 [2]) και να προκριθεί στο επόμενο γύρο του αμερικανικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Χουρκάτς – Τσόριτς.

Ο ψηλός Αμερικανός, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο του τένις, ανάγκασε τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίξει δύο tie-breaks, αλλά ο Έλληνας τενίστας βρήκε τις λύσεις και πήρε την πρόκριση στους “16”.

Στο πρώτο σετ, οι δύο τενίστες διατήρησαν εύκολα τα προπονητικά τους παιχνίδια και έφτασαν στο tie-break. Εκεί, ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 2-1 και 4-2, ενώ λίγο αργότερα ο Μπεν φτάνει στο 7-3 και παίρνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους “16” του Σινσινάτι Masters.

Η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε και στο δεύτερο σετ, με τους δύο τενίστες να λύνουν και πάλι τις διαφορές τους στο tie-break. Εκεί, ο Μπεν προηγείται με 2-1, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά με δύο mini-breaks και φτάνει στο 3-2. Στη συνέχεια, σερβίρει καλά και φτάνει στο 5-2, ενώ ο Έλληνας τενίστας κάνει δύο ακόμα mini-breaks για το 7-2 και την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο του αμερικανικού τουρνουά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ