Βάμος: «Ποδοσφαιρικό διπλό και Α΄ Ευρωπαϊκό, έχουμε εξαιρετική ομάδα»

Βάμος: «Ποδοσφαιρικό διπλό και Α΄ Ευρωπαϊκό, έχουμε εξαιρετική ομάδα»

Ο Μάρτον Βάμος έδωσε το σύνθημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, με την έναρξη της προετοιμασίας που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα (21/8).

Ο διεθνής Ούγγρος περιφερειακός των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε: «Ξεκίνησε μια ακόμη αγωνιστική περίοδος. Μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις και πολλά παιχνίδια. Για αυτόν τον λόγο, χρειαζόμαστε την υποστήριξη των οπαδών μας και θέλω να πω ότι εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε καινούριο προπονητή, νέα κίνητρα, μεγάλους στόχους και θέλουμε να διεκδικήσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πιο ιστορικό βραβείο του Α΄ Ευρωπαϊκού, το χρυσό μετάλλιο, και μπορούμε να το πετύχουμε. Πέρα από την ευρωπαϊκή διοργάνωση, στόχος μας είναι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Πιστεύω ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, παρόμοια με την περσινή, με κάποιες αλλαγές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να ενωθούμε ως ομάδα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ανυπομονώ για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ