Τσιτσιπάς: «Μεγάλη μάχη με τον Ντε Μινόρ, το καλύτερο τένις παίζεται με τεχνητό φως»

Τσιτσιπάς: «Μεγάλη μάχη με τον Ντε Μινόρ, το καλύτερο τένις παίζεται με τεχνητό φως»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε εξαιρετική απόδοση στο τουρνουά του Λος Κάμπος στο Μεξικό και εξαργύρωσε την πορεία του με έναν ακόμα τελικό στην καριέρα του. Μετά τη νίκη του επί του Τσόριτς στα ημιτελικά, περιμένει τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Έλληνας τενίστας, που με την πορεία του στο τουρνουά ανέβηκε στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε on camera:

Για τον τελικό με τον Ντε Μινόρ: «Είναι ένας νέος αγώνας. Ο Ντε Μινόρ έχει δίνει πολλά ματς αυτή την εβδομάδα και είναι σε καλή φόρμα, όπως και εγώ. Θα παλέψω και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Θα είναι μια μεγάλη μάχη για μένα».

Για το ματς με τον Τσόριτς: «Είχα καλό αυτοέλεγχο. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ένιωσα πολύ άνετος σήμερα και είμαι χαρούμενος με αυτό. Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις σε καλή φόρμα κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για τις αναμετρήσεις υπό το φως των προβολέων στο τουρνουά του Λος Κάμπος: «Ο κόσμος ίσως να μην το συνειδητοποιεί, αλλά τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο γήπεδο. Υπάρχει πολλή ζέστη και υγρασία. Οι βραδινές αναμετρήσεις όμως δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα και κάνουν το τένις πιο ζωντανό. Είναι σημαντικό να έχουμε βραδινά παιχνίδια και πιστεύω ότι οι περισσότεροι παίκτες θα συμφωνούσαν ότι το καλύτερο τένις παίζεται κάτω από τον τεχνητό φωτισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ