Το «παράσημο» της Σάκκαρη και η πρόκληση του Αυστραλιανού Οπεν (φωτογραφίες+βίντεο)

Το «παράσημο» της Σάκκαρη και η πρόκληση του Αυστραλιανού Οπεν (φωτογραφίες+βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη τα τελευταία χρόνια αναμφίβολα είναι μία από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο. Με τις εντυπωσιακές επιτυχίες της στις μεγάλες διοργανώσεις και τη σταθερή της παρουσία στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αποκτήσει τον σεβασμό όλων ως μία από τις κορυφαίες στον κόσμο.

Σε κάθε χώρα που αγωνίζεται, απολαμβάνει τον σεβασμό και την εκτίμηση του κοινού, τόσο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις όσο και για τον χαρακτήρα της.

Επίσης, αναγνωρίζεται ως μία από τις κορυφαίες τενίστριες της δεκαετίας από τις αντιπάλους της, με την καλύτερη τενίστρια στον κόσμο (Νο. 1 στον κόσμο στην παγκόσμια κατάταξη της WTA), Ιγκα Σβίατεκ να επιβεβαιώνει τον τίτλο αυτό. Οι δύο τενίστριες προπονήθηκαν μαζί στις εγκαταστάσεις του Αυστραλιανού Οπεν λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου Grand Slam για το 2024 και η πρωταθλήτρια από την Πολωνία υποκλίθηκε στην Μαρία Σάκκαρη. “Επιτέλους καταφέραμε να προπονηθούμε μαζί, μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Ήταν πολύ διασκεδαστικό, σε ευχαριστώ”, έγραψε η 22χρονη.

Η Ιγκα Σβίατεκ αναγνωρίζει την σπουδαιότητα της Μαρίας Σάκκαρη, με την ανάρτησή της και τα λόγια της να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Μία αναγνώριση για την εργατικότητα και το ταλέντο της Ελληνίδας τενίστριας, που έχει αγωνιστεί πολύ για να καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Ένα παράσημο για τη συμπατριώτισσά μας.

Μία ανάρτηση που αποτελεί ένδειξη του σεβασμού και της εκτίμησης που έχουν οι άλλες τενίστριες προς τη Μαρία Σάκκαρη, τόσο για τις επιδόσεις της όσο και για τον χαρακτήρα της.

Υποθαλάσσιο ταξίδι στο Αυστραλιανό Όπεν

Η Ελληνίδα τενίστρια, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό της. Οι εμφανίσεις της δείχνουν ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στο Αυστραλιανό Όπεν.

Σήμερα, η 28χρονη τενίστρια έμαθε την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, με την κλήρωση να τη φέρνει αντιμέτωπη με την Νάο Χιμπίνο από την Ιαπωνία. Εάν η Μαρία επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και περάσει στο δεύτερο γύρο, θα αντιμετωπίσει είτε τη Μπάι είτε την Αβανεσιάν, ενώ στον τρίτο γύρο υπάρχει ως πιθανή αντίπαλος η Ελίς Μέρτενς. Μια ευνοϊκή κλήρωση για τη Μαρία Σάκκαρη, που δείχνει ότι μπορεί να φτάσει μακριά στο φετινό τουρνουά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ