Το Μαυροβούνιο αντιμετωπίζει την Εθνική Ανδρών στον προημιτελικό

Το Μαυροβούνιο αντιμετωπίζει την Εθνική Ανδρών στον προημιτελικό

Αφού η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών χάσε την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά απέναντι στην Αυστραλία, η εθνική ανδρών ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Φουκουόκα.

Ο στόχος της ομάδας είναι να περάσει στην τετράδα και να διεκδικήσει τα μετάλλια, αλλά και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Παρά την απουσία του Άγγελου Βλαχόπουλου, η ομάδα διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχει τον στόχο της. Ωστόσο, η άμυνά της πρέπει να βελτιωθεί σε σχέση με τον αγώνα με τις ΗΠΑ.

Το Μαυροβούνιο έχει έναν δύσκολο δρόμο στο πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά. Παρόλο που χάνει πολλά γκολ, είναι επιθετική ομάδα. Η εθνική μας έχει το πάνω χέρι στις προηγούμενες αναμετρήσεις με το Μαυροβούνιο, αλλά θα πρέπει να παρουσιαστεί σε καλύτερη κατάσταση από τον προηγούμενο αγώνα με τις ΗΠΑ.

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί ανάμεσα στην Ιταλία και τη Σερβία. Η Ισπανία είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί απέναντι στη Γαλλία, ενώ η Ουγγαρία παίζει με τις ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ