Θοδωρής Βλάχος: «Μία μικρή στιγμή είναι η απόσταση πρώτης και δεύτερης θέσης»

Θοδωρής Βλάχος: «Μία μικρή στιγμή είναι η απόσταση πρώτης και δεύτερης θέσης»

Θοδωρής Βλάχος: “Μία μικρή στιγμή είναι η απόσταση πρώτης και δεύτερης θέσης”

Στο πλαίσιο της σκυταλοδρομίας κολύμβησης “Βασίλης Τοκάκης” που διοργανώνεται από τον Δήμο Πειραιά, τον ΟΠΑΝ και τον Ομιλο Εθελοντών κατά του καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ”, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” του Καναλιού Ένα του Πειραιά.

Ο κ. Βλάχος προέτρεψε όλους να συμμετάσχουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά “Ανδρέας Γαρύφαλλος” την Κυριακή 10/9 και να σχηματίσουν μία κολυμβητική “αλυσίδα” αγάπης προς τους ασθενείς με καρκίνο. Μίλησε επίσης για την ασημένια θέση της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τόνισε ότι η διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης είναι ελάχιστη. Αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του συγνώμη προς τους παίκτες του μετά τον χαμένο τελικό, καθώς ήθελε να εκφράσει ότι η απώλεια δεν ήταν δική τους ευθύνη. Έκανε επίσης λόγο για την αποδοχή που έχουν λάβει από το κοινό και για την αύξηση των εγγραφών στα σωματεία κολύμβησης.

Αναφέρθηκε επίσης στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και ανακοίνωσε ότι από τον Δεκέμβριο οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΟΑΚΑ. Τέλος, ανέφερε ότι το επόμενο βήμα είναι η ανακατασκευή του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου του Ζαππείου, που αποτελεί την καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Τέλος, ο κ. Βλάχος τόνισε τη χαρά του που είναι πρεσβευτής της σκυταλοδρομίας κολύμβησης “Βασίλης Τοκάκης”, που θα πραγματοποιηθεί στις 10/9, καθώς η εκδήλωση αυτή αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές δράσεις του Δήμου Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ