Θερμή υποδοχή για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Θερμή υποδοχή για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η ελληνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης επέστρεψε από το 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Ντόχα, φέροντας δύο μετάλλια (χρυσό και ασημένιο) από την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο σόλο, και την πρόκριση του ντουέτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τις υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, καθώς και εκπρόσωποι του ΔΣ της ΚΟΕ, ο δήμαρχος Ηλιούπολης, συγγενείς και φίλοι των αθλητριών.

Το τηλεοπτικά συνεργεία και οι εκπρόσωποι του Τύπου ήταν παρόντες, με τα φιλενάδες της Σοφίας Μαλκογεώργου να της ετοιμάζουν έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε: «Στα πρόσωπα της Ευαγγελίας και της Σοφίας συμπυκνώνεται η δύναμη και η ομορφιά του αθλητισμού που πάει όλο και ψηλότερα. Είμαστε υπερήφανοι και συγκινημένοι».

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δήλωσε: «Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία δύο χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι».

Η Σοφία Μαλκογεώργου πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, για εμένα θα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες».

Τέλος, ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Στέφανος Αυγουλέας, αναφέρθηκε: «Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, που μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους και θα συνεχίσουν την προσπάθεια για ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Μαζί με την αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επέστρεψαν και ο εκπρόσωπός μας στις καταδύσεις, Θάνος Τσιρίκος, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Πέτρο Φυρίγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ